Právě je ned 20. dub 2025 4:24:16

News News of Biozahrada

Site map of Biozahrada » Fórum : Biozahrada

Fórum o biozahradách, ekozahradách, rostlinách a zahradních zvířatech

Nabízím Áron Plamatý

Při pletí břečťanu jsem zjistila, že se nám velmi rozrostl Áron. Roste i v místě kudy má vést cesta, takže se nějakých rostlin potřebuju zbavit. Co se uvolnilo při pletí jsem přesadila do několika květináčků (většinou spíš malé, asi klíčky). Můžu to udělat i u jiných (větších)? Ale už lezou :-(
A tyto rostliny tedy můžu nabídnout. Mám i pár semen z loňska.
Read more : Nabízím Áron Plamatý | Zobrazení : 5432 | Odpovědi : 1 | Fórum : Archiv výměn rostlin

Nabízím - scháním

Zdravím všechny „ekošílence“,

moc toho zatím nemohu nabídnout (zahrada teprve začíná získávat nové obrysy). Uvádím pouze méně časté rostliny (pokud někdo schání takové ty „klasické“ věci, ať napíše – určitě se něco najde).

Nabízím

„Bluma“ – tak se tomu u nás na Jižní Moravě říká (žlutá kulovitá peckovice – průměr 3-4 cm – při zralosti jde bez problémů od pecky – keřová forma – vynikající chuť) – roste to volně na mezi – mám posledních ...
Read more : Nabízím - scháním | Zobrazení : 13140 | Odpovědi : 7 | Fórum : Archiv výměn rostlin

Výměnný sraz 2012 - přihlášky

Výměnný sraz bude, přihlášky do tohoto vlákna.
:idea: Ahoj všem, jak se pomalu ale jistě blíží jaro, začínáme uvažovat o výměnném srazu 2012. Tentokrát bychom jej mohli zorganizovat třeba u nás na mlýně u Kralic nad Oslavou. Záleží samozřejmě na "politické vůli" potencionálních účastníků, toto je zatím první návrh.

Zároveň s tím bych poprosil účastníky loňského srazu, jestli mi nepomohou: Od někoho jsme dostali černé chilli papričky ...
Read more : Výměnný sraz 2012 - přihlášky | Zobrazení : 53074 | Odpovědi : 31 | Fórum : Výměnný sraz 2012

Členové

Ahoj,
nefunguje vyhledávání členů podle abecedy. Uživatel Abstrakt mi poslal žádost o semena, chtěl jsem se podívat co je zač, podívat se na jeho příspěvky. Šel jsem tedy na "Členové" pak kliknul na A a nic :)

zdraví
bobek
Read more : Členové | Zobrazení : 17576 | Odpovědi : 2 | Fórum : Hlášení problémů

Zima 2012 - to je kosa

Koukám že nemáte kde kecat o počasí.
Read more : Zima 2012 - to je kosa | Zobrazení : 19317 | Odpovědi : 7 | Fórum : Archiv pokecu

Divoká rajčátka a hokkaido

Dobrý den,
chtěla bych letos vyzkoušet divoká rajčátka, ale v běžné obchodní síti je zřejmě neseženu. Našel by se prosím někdo, kdo má přebytek semen? Bohužel toho ještě nemohu moc nabídnout - měsíček, aksamitník, vlčí bob, na jaře pak rok starou (loni kvetoucí)vajgelii.
Také prosím,jestli někdo máte přebytek semínek hokkaido, loni se mi nějak nakřížili s okrasnýma dýničkama, tak z nich nebylo nic... :oops:
Předem díky Markéta
Read more : Divoká rajčátka a hokkaido | Zobrazení : 6304 | Odpovědi : 2 | Fórum : Archiv výměn rostlin

Hanča - nabízím semena hokkaid

Tedy pokud se na tomto fóru najde ještě vůbec někdo, kdo je nemá :D .
Nesháním nic konkrétního, z toho, co nabídnete, si určitě vyberu.
Read more : Hanča - nabízím semena hokkaid | Zobrazení : 5223 | Odpovědi : 1 | Fórum : Archiv výměn rostlin

kurz Ovocný strom v krajině

Kurz Ovocný strom v krajině pořádá Zahradnická fakulta Mendelovy univerzity v Brně. Kurz je určen zájemcům o extenzivní, ekologicky šetrné pěstování ovocných kultur se zaměřením na staré a krajové odrůdy. Program kurzu a přihláška jsou v příloze.
Read more : kurz Ovocný strom v krajině | Zobrazení : 6397 | Odpovědi : 0 | Fórum : Zajímavé akce a projekty

SOS, prosím

Manželka koupila v Polsku pokojovou rostlinu, kterou bych zařadil mezi tučnolisté. Bohužel neví, jak se jmenuje, natož jak se pěstuje. Prosím, zkuste podle přiložené fotografie určit alespoň název. Ostatní se pokusím zjistit na netu. Děkuji.
Read more : SOS, prosím | Zobrazení : 10283 | Odpovědi : 2 | Fórum : Určování rostlin podle fotografie na fóru Biozahrada

Varování a bany

QNX
počátkem února 2010 varování kvůli nadměrné propagaci svých stránek, 8.2 2010 ban na uživatelské jméno na měsíc za opakované napadání, 11.2. 2010 ban na IP adresu na měsíc z důvodů kopírování obsahu fóra, 12.2. 2010 požádal mailem o zrušení uživatelského účtu, čemuž jsme vyhověli.
Olgoj Chorchoj
registrován 11.2. 2010 z anonymizéru na Seychelách, zabanován 12.2. 2010 z důvodů příchodu přes anonymizér a vkládání neobsažných příspěvků. Existuje krátká časová prodleva (několik hodin) mezi zabanováním IP ...
Read more : Varování a bany | Zobrazení : 10298 | Odpovědi : 0 | Fórum : Kancelář

Přihlásit se

Statistiky

Celkem příspěvků 8678 • Celkem témat 1191 • Celkem členů 933