Právě je sob 21. čer 2025 17:49:55

News News of Biozahrada

Site map of Biozahrada » Fórum : Biozahrada

Fórum o biozahradách, ekozahradách, rostlinách a zahradních zvířatech

Česnek medvědí semena - nabízím

Pokud by někdo měl zájem o semena medvědího česneku ať se ozve zavčasu, musel bych semena ohlídat a sesbírat dřív než se vysypou do trávy.

Trvá to ale několik let, než vám ze semen vyrostou rostlitny s listy tak velkými že se dají sklízet. Takže nabídka je pro ty, co je jim blbý si česnek narejpat v lese nebo se bojí hajnýho :D
Read more : Česnek medvědí semena - nabízím | Zobrazení : 20557 | Odpovědi : 10 | Fórum : Archiv výměn rostlin

Klasické zahrádkářské pěstování - doporučované spony

Když si tak člověk pročítá klasické příručky o pěstování tak se dočte o doporučovaných vzdálenostech rostlin. Mě to v mnoha případech připadá příliš mnoho - například u chřestu (150 cm řádky od sebe, 60 cm rostliny) anebo i u jahod. V řadě případů bych to sázela daleko blíž k sobě - nechci mít obnaženou půdu.
Máte praktické zkušenosti kde to funguje a kde ne?
Read more : Klasické zahrádkářské pěstování - doporučované spony | Zobrazení : 13818 | Odpovědi : 5 | Fórum : Způsoby pěstování

Funkce Oblíbená témata

V sekcvích Klub a Biozahrada jsem zapnula zobbrazování Oblíbené, které zobrazuje oblíbená témata. O tom, které téma je oblíbené rozhoduje systém. Napište mi, jestli je vám to k něčemu užitečné - když tak bych to zase vypnula. Mě osobně to připadá spíše k ničemu.

Zapne se to když kliknete na jméno celého fóra (tj. Biozahrada, Klub na zelené liště).
Read more : Funkce Oblíbená témata | Zobrazení : 5802 | Odpovědi : 0 | Fórum : Archiv kanceláře

Kyselý sektor (vřesoviště)

Budeme zakládat sektor pro rostliny, které vyžadují kyselou půdu (kanadské borůvky, brusinky, rododendrony...). Máte někdo nějaké zkušenosti?
Read more : Kyselý sektor (vřesoviště) | Zobrazení : 6985 | Odpovědi : 1 | Fórum : Přírodě podobné biotopy a společenstva

Aktuality z domova

Dlouhodobá předpověď počasí:
Česká republika: nečas
Slovensko: slota
Read more : Aktuality z domova | Zobrazení : 9899 | Odpovědi : 5 | Fórum : Archiv pokecu

Počasí v červnu

Stále deštivo.
Read more : Počasí v červnu | Zobrazení : 24442 | Odpovědi : 12 | Fórum : Archiv pokecu

Seznam členů a jeho funkce

Na horní liště najdete vpravo klikací odkaz Členové.

členové.jpg

V seznamu můžete hledat kliknutím na písmeno - zobrazí se všichni s uživatelským jménem, které na něj začíná. Další možnost třídění je podle záhlaví sloupců jako je Hodnost, Příspěvky, Registrován - po kliknutí se seznam seřadí vzestupně, po dalším kliknutí se seřadí sestupně.
Před písmeny se nachází klikací odkaz Najít uživatele, po rozkliknutí nabízí další možnosti hledání. Musíte vyplnit alespoň jedno pole. ...
Read more : Seznam členů a jeho funkce | Zobrazení : 14570 | Odpovědi : 3 | Fórum : Návody k funkcím fóra - jak na to

Úroda 2010

Se začátkem jara se mi krásně rozbujel žen-šen pětilistý, tak jsem nedočkavě zahájil první letošní sklizeň.
Yaw
Obrázek
Read more : Úroda 2010 | Zobrazení : 36396 | Odpovědi : 14 | Fórum : Léčivé rostliny

Uživatelský panel a jeho funkce

Uživatelský panel vám umožní změnit osobní nastavení, spravování příspěvků které chcete prohlížet, posílat a přijímat soukromé zprávy a měnit způsob, jakým se informace o vás zobrazují ostatním uživatelům. Chcete-li jej zobrazit, klikněte na odkaz Uživatelský panel, který se zobrazuje po přihlášení nahoře pod Obsahem fóra.

Uživatelský panel je rozdělen do šesti záložek: Přehled, Profil, Nastavení, Soukromé zprávy, Skupiny, Přátelé a nepřátelé. Na každé této kartě je několik podstránek, přístupné klepnutím na požadovaný odkaz na levé ...
Read more : Uživatelský panel a jeho funkce | Zobrazení : 10291 | Odpovědi : 0 | Fórum : Návody k funkcím fóra - jak na to

Chemické prvky - písnička

Read more : Chemické prvky - písnička | Zobrazení : 5243 | Odpovědi : 0 | Fórum : Blbinky a ptákoviny

Přihlásit se

Statistiky

Celkem příspěvků 8678 • Celkem témat 1191 • Celkem členů 933