Pro zpřehlednění a usnadnění hledání jsem vytvořila nové téma Pěstování rostlin. V tématu Rostliny zůstaly jen jednotlivé druhy. Do nového tématu o pěstování jsem přesunula i vlákna z tématu Biozahrada obecně, která tam patří.
Do tématu Rostliny jsem doplnila Seznam všech druhů, aby se tady lépe hledalo.
Je zodpovědné radit lidem, aby místo mýdla začali používat jedovaté saponiny? Dokonce i aescin z kaštanů se dá použít k otrávení ryb při jejich lovu (nemusí to být z nějaké exotické rostliny, kaštan je pro tento účel také vyzkoušený) :!: Jo, ochrana přírody na prvním místě :shock:
Vkládání obrázků z jiných webů: Pomocí tlačítka Img na horní liště. Pozor, musíte vložit kompletní adresu obrázku, nikoliv stránky! Získáte jej tak, že kliknete pravým tlačítkem myši na obrázek z webových stránek který chcete vložit a zvolíte si "Kopírovat adresu obrázku". POZOR! S adresou webové stránky to nefunguje!!!
TOPAZ, zkušenosti se strupovitostí 3,5 roku staré, místo pěstování Praha 4,žádné zásahy proti strupovitosti, strupovitost se objevuje v omezené míře, výrazně menší než u běžných odrůd,
Amsdenova, zkušenost s kadeřavostí , broskvoň je zasazena před 3,5 lety, 3 sezony plodí (???), první dva roky byla zasažena kadeřavostí málo, letos je asi dost špatný rok napadení kadeřavostí 100%, velké poškození listů, které zůstaly malé atd.