Dobrý den, všem! Dávám to i sem - potřebovala bych tak 10 - 20 semínek ačokči. Jsem sklerotik..... Koupila jsem je v zimě na Aukru a tak jsem se na to těšila, že jsem je někam založila a nemůžu je NAJÍT..... Děkuji za odpověď, určitě se domluvíme.
zkuste napsat pani Helene Vlasinove (kontakt jiste naleznete u organizace Gengel). Pred rokem jsem si u ni seminka kupovala.... sama ted nemam, protoze jsme se prestehovali a ja mam vsechno jeste v bednach - take je nemohu najit.
Ahoj, taky bych ráda ačokču zkusila, ale mě by stačily 2-3 semínka případně bych uvítala i jiné "biozahradové" rostlinky - rostliny které tak nějak samy rostou, nepotřebují moc pomoct a nedají se pořídit v běžné obchodní síti. A jen tolik, abych si zvládla vypěstovat vlastní semínka na příští rok.
Pár jich mám, tak mi můžeš napsat adresu do soukromé zprávy. Akorát netuším jak moc jsou klíčivá, jsou to moje první , taky letos uvidím, co z toho vyroste.Katka
Hezkou neděli! Tak hlásím, že v momentě, kdy jsem nasela nově koupenou ačokču, jsem tu původní našla!!! Kdo byste chtěl poslat cca 20 semen, tak napište SZ, nic za to nechci.
Vlákno je zamčeno, výměna proběhla nebo je už neaktuální. Pokud chcete vyměňovat něco podobného, založte si prosím vlastní vlákno ve fóru Výměna rostlin, sazenic a semen.