Nabídka dovozu semen/sazenic z Německa (Mnichov)

Zde jsou již neaktuální příspěvky ohledně výměn.

Nabídka dovozu semen/sazenic z Německa (Mnichov)

Příspěvekod Eyesight » ned 03. črc 2011 13:09:22

Dobrý den, po dohodě s administrátorkou fóra nabízím dovoz semen/sazenic z Německa - trvale žiji v Mnichově, ale cca dvakrát měsíčně jezdíme na víkendy do Prahy. Dejte vědět, co nemůžete sehnat v ČR a je k sehnání zde. Udělám maximum pro objednání/zakoupení/dovoz do ČR - vše bez jakéhokoliv příplatku. Platba možná v Kč (používám VIP kurz na www.kolik.cz).
Eyesight
nový člen

Re: Nabídka dovozu semen/sazenic z Německa (Mnichov)

Příspěvekod Tampere » úte 06. zář 2011 22:05:43

Nebyla by možnost přivést semena jednoho druhu americké kapusty, a to "Dinosaur Kale" (dinosauří kapusta"). Skákal bych radostí, už o ní sním i v noci:-) a ještě kadeřávky. Odpověď, prosím, do SZ s cenovou relací semen. Děkuji
Tampere
člen korespondent

Re: Nabídka dovozu semen/sazenic z Německa (Mnichov)

Příspěvekod Gwenaa » úte 17. led 2012 15:44:04

Dobrý den, Eyesight!
Na webu Jardy Svobody jsem našla informaci, kterou jsem si vyložila tak, že by snad v Německu mohly být k sehnání Mahonie na sklizeň plodů. "Existuje několik odrůd a kultivarů, v Německu se pěstují bohatě plodící "Jupiter" a "Mirena" s vyšší nutriční hodnotou, vhodné ke zpracování." - dále viz: http://ekozahrady.com/mahonie.htm. Všimla jsem si Vaší nabídky - nebylo by ve Vašich silách se po těchto kultivarech poohlédnout? Možná by měli zájem i jiné na tomto fóru...
Díky za odpověď
Tereza Brychová
605 211 245
Gwenaa
nový člen

Zpět na Archiv výměn rostlin