Ivana: Zdálo se mi divné, že by mně ta měsíčnice vytrvalá tak krásně vyklíčila a tobě ne, když jde o úplně stejná semena, tak jsem dnes rostliny prozkoumala zevrubněji a myslím, že jsem to pomotala a rostliny, které jsem považovala za měsíčnici, jsou ve skutečnosti semenáčky včelníku moldavského, který jsem sela hned vedle (pro jistotu přikládám foto), a že ani mně ta měsíčnice nevylezla. Tímto se tedy omlouvám, měsíčnici vytrvalou nemám a místo ní nabízím včelník moldavský. Ostatní rostliny bez problémů mám, zkusila bych je poslat poštou, alespoň bych si vyzkoušela, jak se to podaří, ale jsou ještě mrňavý, snad transport přežijí. Od tebe z nabídky bych si určitě něco vybrala. Dám vědět.

P1040523.JPG (34.22 KiB) Zobrazeno 17221 krát
Danka: Omlouvám se, ale měsíčnici vytrvalou nemám, vyklubal se z ní včelník moldavský

, viz výše. Můžu místo ní poslat měsíčnici roční, která se mi tu volně semení ve větším množství. Ostatní rostliny mohu bez problémů poskytnout. Můžu se zeptat, odkud jsi? Jestli to nechceš psát sem na fórum, pošli mi SZ, jestli by nebylo možné osobní předání. Jinak bych rostliny poslala poštou. Od tebe bych moc ráda pelyněk brotan, sléz maurský a ošlejch, jestli budeš mít na poslání, ostatní rostliny mám. Klidně počkám, až povyrostou, ty moje jsou ještě taky malý.