Trojobal

Chcete vařit špenát, karbanátky, polévku? Přehledy rostlin které jsou vhodné.

Trojobal

Příspěvekod pierro » pon 30. lis 2009 19:07:23

Hokkaido v trojobalu.

Dýni rozkrojíme, vybereme měkkou dužninu se semeny až na pevnou stěnu. Nakrájíme na plátky cca 1,5 -2cm, osolíme, obalíme, osmažíme, jíme.
hokaidtrojobal.JPG
hokaidtrojobal.JPG (26.56 KiB) Zobrazeno 9672 krát
S úctou Martin.
Uživatelský avatar
pierro
zasloužilý člen
 
Příspěvky: 355
Registrován: pát 20. lis 2009 17:42:36
Bydliště: Náchodsko, Nový Hrádek

Re: Trojobal

Příspěvekod jiho » úte 08. pro 2009 9:57:46

Kosmatice - květy černého bezu v trojobalu

Květy černého bezu nasbíráme, opláchneme, obalíme osmažíme, jíme... :P

Mňam mňam!
jiho
webadmin
 
Příspěvky: 178
Registrován: pát 06. lis 2009 20:45:35

Re: Trojobal

Příspěvekod Vipetka » úte 22. pro 2009 19:10:43

Kosmatice já nemůžu....vadí mi ta vůně. Jinak mi bez voní, ale jako jídlo, to nepozřu...Děláte to na sladko?
My máme zase rádi obalená kolečka pastináku, v klasickém trojobalu. Ten pastinák trošku povařit. Je to moc dobré.
Vipetka
člen korespondent
 
Příspěvky: 59
Registrován: čtv 03. pro 2009 14:52:06

Zlepšovák na patizon

Příspěvekod Ivana » sob 04. zář 2010 17:33:41

Patizon v trojobalu se dá, ale nic o co by se rodina porvala to není. Dneska jsem vymyslela zlepšovák: plátky patizonu prošpikovat česnekem (jako se špikuje maso špekem). Je to o tři třídy lepší jídlo než bez něj.
Uživatelský avatar
Ivana
Administrátor
 
Příspěvky: 3362
Registrován: pát 06. lis 2009 20:51:55
Bydliště: Brno


Zpět na Recepty z planých a netradičních rostlin - podle typu jídla

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron