od sklenka » pon 09. kvě 2011 8:00:03
Mně se taky sraz moc líbil a pevně doufám, že si ho ještě někdy zopakujeme. Ovšem ty následky! Včera jsem celý den sázela téměř bez přerušení - manžel když viděl můj pološílený výraz v oku, nechal mě bez poznámek lítat po zahradě s rýčem, kyblíčkem a konví, ač normálně remcá, jen dloubnu do země. Stihla jsem zasadit jen to, co nebylo v květináči, a dneska se nemůžu ani hnout. Ale dobře mi tak, nemám být tak hamižná a naobjednávat si toho tolik.
V rámci sázení jsem zjistila toto: Ivano, tobě jsem zapomněla dát kousek té šanty, co jsem slíbila - pošlu ti ji na podzim s růží, jo? A prosímtě, co že byly zač ty zvonky? (listy trochu jako náprstník křížený se šalvějí)
Kdo chtěl akébii a nedostala se na něj (Eliška?) - v mém kelímku jich bylo víc než 2 - zbytek dám do květníku, kdyžtak se o ně přihlaste.
Marcenko, tvoje třapatky byly v pytlíku? Potřebuju je nějak odlišit od těch fialových.
Bobku, tobě jsem toho moc nepřivezla, na to, kolik jsem toho nakonec dostala - nechceš si ode mě ještě něco vybrat? Pokud tě nezaujalo nic v seznamech, zkusím tu najít něco jiného. Stejně bych z tebe časem ráda vymámila tu tvou báječnou ostružinu a řízky zimolezu (jsem na ně nakonec zapomněla), tak si tě musím trochu předcházet.
Jinak všechny zdravím.