Takže se prosím pokud možno všichni vyjádřete, který z těch termínů vám vyhovuje, ať se nás sejde co nejvíc.
Když si vezmete spacáky, nebude žádný problém s přespáním, bojové podmínky by už měly být minimalizovány. Kuchyň, záchod i koupelna už plně fungují, do té doby snad bude v provozu i druhý záchod a minimálně dva pokoje budou k dispozici na přespání.
Takže jsme se rozhodli že u nás na mlýně - asi 30 km za Brnem (z Prahy asi o 30 km před Brnem). Podrobnosti, tj. plánek apod. budeme posílat přihlášeným přes SZ.
Ahoj, hlásím za naši hromadnou posádku, že se nám víc hodí ten první termín. Konkrétně mně a Fazoli se víc hodí, Bobek se vyjádřil, že se přizpůsobí, ale protože přijedeme pravděpodobně všichni jeho vozem, tak se mu to taky hodí, i když o tom ještě neví.
Výborně, takže 12 a 13.5., je někdo velmi zásadně proti? Pokud není tak platí. Jestli toho povezete tam i zpátky tolik jako vloni tak budete muset najmout přívěs. Ráda vás všechny uvidím.
Jo a zrovna mám dotaz na Fazoli: máš ještě zdroj té velkoplodé meruzalky? A taky mi asi zmrzli plamínky.