Podzimní kurz poznávání vaření z jedlých rostlin v Beskydech

Pro velký úspěch jarního kurzu opakujeme, tentokrát na podzim v září. Na jaře jsme uvařili celkem 27 jídel (a nápojů) a proto říkám kuchařce z kurzu Beskydská smršť. Sešla se výborná parta lidí a bylo i posezení u ohně.
Vařit budeme celý víkend na chatě Brodská, kterou budeme mít opět jenom pro sebe. Učit se poznávat jedlé rostliny budeme v okolí. Jen v bezprostřední blízkosti chaty roste kolem 35 jedlých druhů.
Podrobnosti ke kurzu včetně náhledu kuchařky Beskydská smršť
Vařit budeme celý víkend na chatě Brodská, kterou budeme mít opět jenom pro sebe. Učit se poznávat jedlé rostliny budeme v okolí. Jen v bezprostřední blízkosti chaty roste kolem 35 jedlých druhů.
Podrobnosti ke kurzu včetně náhledu kuchařky Beskydská smršť