Stránka 1 z 1
Mošt
Napsal:
pát 18. pro 2009 20:33:28
od Ivana
Pila jsem mošt konzervovaný křenem. Na chuti to bylo poznat jen téměř neznatelně.
Recept: Dvě polévkové lžíce nastrouhaného čerstvého křenu na 5 litrů moštu.
Re: Mošt
Napsal:
pon 08. úno 2010 15:24:27
od Kohant
Pil jsem mošt konzervovaný tlakem v nádobě. Od Wanaty. Bylo to docela nesmyslně drahé zařízení, ale mluvilo se o tom že by se to dalo udělat z nerezového sudu na pivo.
Bobku ty máš na Wanatu kontakt? Zajímalo by mě jestli se to někomu povedlo vyrobit.
Re: Mošt
Napsal:
pon 08. úno 2010 17:23:43
od bobek
Konzervovat tlakem, myslíš papiňák ?
Pokud ano, tak já bych to řadil mezi konzervaci teplotou.
Re: Mošt
Napsal:
pon 08. úno 2010 18:39:34
od Kohant
Ne.
Nekonzervovaný mošt uchovávaný pod tlakem v tlakové nádobě.
Re: Mošt
Napsal:
pon 08. úno 2010 18:58:08
od Ivana
Je to trochu od tématu, ale kdo je Wanata?
Re: Mošt
Napsal:
pon 08. úno 2010 20:38:24
od Kohant