Nemám moc co představovat, můj pidizáhonek zbudovaný z původního skleníku a k němu přisedlé pařeniště, t.č. obhospodařovávané spíš kočkami to není moc na chlubení. Okolo je taková skorozpustlá zahrada, která však obsahuje plno zajímavých rostlin a já je ráda fotím a často ani neumím pojmenovat.
Tak sem budu dávat fotečky, možná se to bude hodit i pro některé výměny .
Tak tedy můj záhonek, je tam všechno co se dá a postupně chci ještě přidávat. Planě zde roste brutnák, medvědí česnek a hluchavka bílá (teda plno dalšího, ale tohle si tu záměrně nechávám). Zkusila jsem vyset mrkev (teda vlastně zasadit, protože po předchozích neúspěších jsem ji zkusila předpěstovat). Mezi ní je červená cibule, pak hrášek (Hejzlarová), bílé kedlubny a ředkvičky. Po krajích je tam máta (3x), yzop, meduňka, mateřídouška. Pak ještě růžičková kapusta, roketa, řeřicha a nově zasazené saláty (štěrbák, plzeňský kamenáč a čtyřboč). Pak jsou tu taky měsíční jahody, pomněnka, sedmikráska, pampeliška .. nezapomněla jsem na něco? Jo ještě na fotce vepředu mladý libeček od souseda . Celkově to má tak 4 metry čtvereční.
V pařeništi není nic, teda jsou tam kočičí vyvíteco ...