Ahoj, my máme zkušenost s Venus 5000. Je to sice menší skleník, ale nám na to domácí pěstovaní stačí.
Montáž byla jednoduchá, s minimem nářadí. Výhoda je, že stěny jsou z polykarbonátu, takže má výborné izolační vlastnosti. Tento rok ho budeme mít druhou sezónu a zatím absolutní spokojenost. Uvidíme další léta.
Admin 13.5.2012: Odkaz na firmu jsem nejprve zneaktivnila a po editaci uživatele do původního stavu po úvaze vymazala. Uživatel neodpovídá na dotazy, zdá se že mu jde pouze o ten odkaz a tudíž je na místě podezření že se jedná o
astroturfing. Pokud nám sem napíše nějaké vlastní zkušenosti nebo užitečné informace a celé se to vyjasní, zvážím vrácení odkazu zpět.
Admin 4.8.2013: Uživatel Matio se zaregistroval 9.4.2012, poté 23.4.2012 vložil tento jediný příspěvek s odkazem na jakýsi shop v Břeclavi. Jeho poslední návštěva tohoto fóra byla 12.5.2012, při které si přečetl můj dotaz z 23. 4. 2012 a bez toho aby se obtěžoval s nějakou odpovědí znovu zaktivnil jím vložený odkaz, který jsem jako podezřelý zneaktivnila. Od té doby fórum nenavštívil, takže šlo opravdu jen o ten odkaz. S definitivní platností je proto pokládán za
astroturfa.