Cibulová zavařenina

Osvědčené recepty.

Cibulová zavařenina

Příspěvekod Ivana » čtv 27. led 2011 4:50:47

6 velkých cibulí, nakrájených na tenké plátky
3 šálky sherry nebo červeného vinného octa
3 šálky cukru
2 až 4 bobkové listy
20 zrnek černého pepře, drcených
Všechno to vaříme na malém plameni dokud se neodpaří tekutina a cibule nejsou průhledné. Dáme do sklenic a uchováváme v chladu. Vydrží 4 - 6 měsíců.

Přeloženo z homecooking.about.com
Uživatelský avatar
Ivana
Administrátor
 
Příspěvky: 3362
Registrován: pát 06. lis 2009 20:51:55
Bydliště: Brno

Zpět na Kuchařské recepty z klasických surovin

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků